Cal Batllevell
El Papiol

Carrer Abat Escarré, 7

Juana maría Huélamo Gabaldón

Edifici que forma el final d'una agrupació que va des del número 1 fins aquest a l'inici del carrer Abat Escarré. Aquests edificis es troben a un nivell superior al carrer i s'hi accedeix mitjançant unes escales suaus per la banda d'aquest edifici i més costerudes per l'altre costat. Al davant d'aquest grup d'edificis es genera una petita placeta que es troba a uns tres metres per sobre del nivell de la calçada. L'edifici te forma de trapezi i fa mitjera per la seva banda oest i queda amb façanes a la resta de bandes. Es desenvolupa en planta baixa i pis. La coberta és a una sola aigua a la part davantera, mentre que a la part posterior hi ha dues teulades que verteixen l'aigua cap a una terrassa interior transitable. Els buits de la façana són quadrangulars i estan alineats horitzontalment en planta pis. La porta es troba a l'extrem dret de la façana.

Segons la tradició el nom li ve d'una persona que va ser batlle a una edat avançada (Ahicart et al., 2019).