Habitatges al carrer Abat Escarré, números 27, 29, 31, 33,
El Papiol

Carrer Abat Escarré, 27, 29, 31, 33

S'han introduït en la façana elements poc adequats amb l'esperit morfològic original de l'edifici.
    BPU. G26-Catàleg de Patrimoni Arquitectònic del Papiol
    Juana Maria Huélamo Gabaldón

Conjunt d'edificis entre mitgeres de planta quadrada que es desenvolupen en planta baixa i dos pisos. Les cobertes són a dues vessants amb teula rodona i carener paral·lel a la façana principal. Les composicions de les façanes presenten eixos verticals de composició. El fet de que tinguin una alçada similar ajuda a configurar-los com un conjunt que també presenta sortida per la part posterior, davant de la porta del Castell.

El número 31 és can Malla el 1840 (Ahicart, 2019). Després del 1885 era can Sassó, de Miquel Casajoana Calopa, que desprès van anar a viure al carrer Barcelona. El 1945 era can Blazquez (Ahicart, 2019).