Ca l'Adjutori del carrer Barcelona
El Papiol

Carrer Barcelona, 13

BPU. F32-Catàleg de Patrimoni Arquitectònic del Papiol.
    Juana Maria Huélamo Gabaldón

Habitatge entre mitgeres, amb teulada a dues vessants, de teula àrab, amb el carener paral·lel a la façana principal. Te una planta aproximadament quadrangular i està construït seguint el desnivell natural del terreny, en un carrer molt empinat. L'edifici es desenvolupa en alçada en planta baixa i pis. Tot i que ha remodelat l'acabat de façana, amb materials aliens a l'arquitectura tradicional (ha incorporat un aplacat que res te a veure amb la fesomia de l'arquitectura del carrer), presenta encara, d'interès patrimonial, la decoració esgrafiada amb motius geomètrics en el ràfec, que és massís i tallat, i que s'aixeca a sobre d'un perfil motllurat doble. El mateix motiu decoratiu es repeteix al centre del balcó que s'obre al primer pis, i que ha substituït la barana tradicional per una de vidre.