Veïnat de Can Forn
Arenys de Munt

Veïnat de Can Forn
    Seguint baixant el camí de Can Guix

Jordi Montlló Bolart

Veïnat format per diferents cases d'antiga tradició al voltant de la masia de Can Forn, composta a més per Cal Cotxo, Can Nualart, Ca l'Isidre i Can Ramos, Can Caló i Can Prunés. Són de planta rectangular i amb la coberta de teules a dues aigües, la majoria consten de planta baixa i pis. Can Prunés i Can Ramos estan molt transformades, però totes s'aixequen damunt antigues masies, i la primera conserva una llinda amb la data gravada de l'any 1641.

També es coneix com Veïnat de Baix.

Els Forn havien estat uns grans propietaris de terrenys a Torrentbó, els Tres Turons i Sobirans. Van emigrar al Baix Empordà.

CASALS i COLL, Gaspar (2006). Noms de lloc d'Arenys de Munt, a Fulls arenyencs de cultura, núm. 10, abril de 2006. Ajuntament d'Arenys de Munt, pàg. 58.