Ca l'Isidre
Arenys de Munt

Torrentbó - Veïnat de Can Forn
    Ctra. d'Arenys de Munt a St. Vicenç (BV-5031), urb. Tres Turons, a l'esquerra, després de Can Guix.

Esquerdes a les parets i façana desgastada.
    Jordi Montlló Bolart

Masia del tipus II de Bonet Garí, de tres cossos i planta rectangular amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal. Consta de planta baixa i pis.Té un annex a l'esquerra amb la coberta de teules a una vessant i el costat més alt a la dreta i el més baix a l'esquerra. Porta de llinda recta, amb una finestra a banda i banda a la planta baixa i dues finestres a la planta pis. A l'era hi ha una pèrgola de ferro amb una vinya verge. Part de l'era està emportlanada i es pot llegir "CAN ISIDRE", amb la "S" girada.

S'hi accedeix a través d'unes escaletes que comencen davant de Can Forn. Al costat de l'era hi ha un cirerer.

BONET GARÍ, Lluís (1983) Les masies del Maresme. Centre Excursionista de Catalunya, Editorial Montblanc. Barcelona.