Can Forn
Arenys de Munt

Torrentbó - Veïnat de Can Forn
    Carretera d'Arenys de Munt a St. Vicenç de Montalt (BV-5031), en els Tres Turons, passat Can Guix.

BCIL (Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003)
    Si: IPA núm. 8255
    Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular, consta de planta baixa i pis, amb la coberta de teules àrabs a dues vessants i el carener perpendicular a la façana. Portal rodó adovellat. Destaca en el pis una finestra d'estil gòtic d'arc conopial amb dues figures esculpides en forma de mènsules. La resta d'obertures són de pedra, però de llinda recta. Té un banc corregut a la façana.

Darrera la casa hi ha un hipogeu tancat amb una porta. El cos de la dreta sembla pertànyer a un habitatge annex al costat dret.

VIADER i CROUS, Montse (1986). Can Forn (Arenys de Munt), a Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, Inèdit.