Can Ramos
Arenys de Munt

Torrentbó - Veïnat de Can Forn
    Ctra. d'Arenys de Munt a St. Vicenç (BV-5031), urb. Tres Turons, a l'esquerra, després de Can Guix.

Jordi Montlló Bolart

Antiga masia reconstruïda sense mantenir els elements arquitectònics tradicionals. Planta rectangular amb la coberta de teules àrabs a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana principal. Consta de planta baixa i pis, tipus golfes, ja que l'alçada és més baixa del que seria normal per una composició similar. No hi ha cap element o obertura destacable arquitectònicament parlant.

L'interès d'incloure aquest edifici en una fitxa és pel context i pels seus orígens del segle XVII, però està refeta de nou.

Aquesta construcció es va fer damunt de l'antiga masia que era de la mateixa època que les altres. Al costat hi ha una altra construcció moderna que conserva una llinda del segle XVII.