Can Nualart
Arenys de Munt

Torrentbó - Veïnat de Can Forn
    Ctra. d'Arenys de Munt a St. Vicenç (BV-5031), urb. Tres Turons, a l'esquerra, després de Can Guix.

Jordi Montlló Bolart

Habitatge de planta trapezoïdal composta per un annex de la masia de Can Forn i una part de la pròpia masia amb un petit apèndix aprofitant un espai de cantonada. Consta de planta baixa i pis, coberta de teules àrabs a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. La coberta que correspon al cos dret de la masia segueix la tipologia de la masia. En aquest cos, a la planta pis, la finestra té la llinda, l'ampit i els muntants de pedra granítica treballada; l'ampit, a més, està motllurat. L'extrem dret té una terrassa a l'alçada de la planta pis amb barana de ferro. Destaca, a sota aquesta terrassa, una finestra amb la llinda, l'ampit i els muntants de pedra granítica ben treballada. També destaca una parra pel costat que puja per la terrassa i una escala cega a la façana posterior que, en l'actualitat, va a parar a una finestra.