Can Bombí
Arenys de Munt

Damunt el Rial de Corsaví

Jordi Montlló Bolart

Casa de planta rectangular amb la coberta a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal; consta de planta baixa i pis. A la dreta hi ha un porxo amb coberta de teules. Al darrera de la casa hi ha un annex que fa les funcions de garatge. La part del davant està enjardinada amb gespa. Rellotge de sol a la façana. Penell en forma de gall en el carener.

Al darrera hi ha la masoveria, petita casa de planta rectangular de planta baixa que incloem en aquesta fitxa per no tenir prou interès arquitectònic per individualitzar-la.

Construïda en la segona meitat del segle XX, juntament amb l'ermita i la masoveria, després de preparar el terreny d'unes antigues vinyes que l'avi del propietari actual tenia.