Poua del Comte II
Fogars de Montclús

Vessant obaga del Turó Gros, a poca distància i per sota del camí del turó de l'Home a Passavets.

XVI-XX
    La seva planta està molt desdibuixada
    Diputació de Barcelona
    Virgínia Cepero González

Congesta de neu excavada al sòl, de planta circular, situada a la pendent de la muntanya, situada a poca distància, i per sota, del camí del turó de l'Home a la Font de Passavets, a les proximitats del pou de neu del Pla dels Pous. Es troba a 1.513 m d'altitud, amb orientació nord-est, i les seves mides aproximades són uns 7 m de diàmetre i 1 m de fondària màxima aparent. Actualment, està totalment desdibuixada i reomplerta de sediments.

Inventari Patrimoni Construït del Montseny: 08081176.

OTPAT- Oficina Tècnica de Planificació i Anàlisi Territorial (2008) Inventari del patrimoni construït. Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc del Montseny. Diputació de Barcelona. Àrea d'Espais Naturals i Diputació de Girona.