Pou de can Tramuntana
Folgueroles

Camí de can Garbells
    Emplaçament
    A la banda sud-est del terme municipal, sota la masia de can Tramuntana i integrat dins de l’itinerari SL-C 123 al Casol de Puigcastellet

41.93161
    2.33225
    444639
    4642399
    08083 - 268
    Una part de l'estructura està enrunada i està coberta de vegetació
    Adriana Geladó Prat

Pou aïllat situat al marge de migdia del camí, sota la masia de can Tramuntana i al costat del torrent de Folgueroles. Es tracta d’una estructura de planta quadrada, força malmesa per l’abundant vegetació que la cobreix. Està bastida amb pedra sense treballar de diverses mides disposada de forma regular, amb alguna reparació efectuada amb maons a la part superior. De fet, aquesta part de l’estructura està força enrunada. S’observen algunes lloses de pedra planes integrades al parament, una d’elles disposada en vertical i integrada al parament de ponent.

L’element està inclòs dins dels límits de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.