Pou de la Casica
Folgueroles

Camí de Sant Jordi, km. 2,9 – Pujada de la Serra
    Emplaçament
    A la banda de ponent del terme municipal, al nord-oest de l’ermita de Sant Jordi i al costat de ponent de la carretera C-25

41.94924
    2.2901
    441161
    4644384
    08083 - 269
    Adriana Geladó Prat

Pou aïllat situat a la banda de ponent de la casa dels masovers de la Casica, en un petit camp delimitat amb una tanca de fusta. Presenta una planta circular i està coronat amb una cúpula assentada damunt d’una cornisa bastida amb quatre filades de maons. Compta amb una gran obertura rectangular per accedir a l’interior, orientada a ponent i tancada amb una portella de fusta. En el cos central també s’obren tres petites obertures rectangulars, disposades a mode de forats de ventilació. L’estructura està bastida amb maons, amb els paraments i la cúpula recoberts amb un revestiment arrebossat.