Villa Antonia
Súria

Av. Santa Bàrbara entre c/ Barcelona i c/ Tarragona
    Al Raval Nou

ARQUEOCIÈNCIA- J.M. Huélamo
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa modernista de planta rectangular. La composició es bàsicament simètrica a la façana davantera i posterior. A la façana principal hi ha una porta flanquejada per sengles finestres, totes amb coberta adintellada. Destaca el capcer en forma de frontó entretallat amb el centre en forma d'oval. Al jardí es conserva mobiliari, entre el qual hi ha una antigua pedra de molí, una pila de pedra i un morter del mateix material. Al jardí hi ha un til·ler, un cedre del Líban, un avet, una olivera, fruiters, palmeres i flors diverses. A la façana posterior, dins d'una fornícula es conserven dues imatges de Sant Antoni i Sant Lluís? i al centre una petita imatge de la Moreneta.

Al davant de la casa hi havia una serradora que era propietat de cal Soler, propietari també, de "Villa Antònia".

El nom antic de la finca és el de cal Soler