Trobada d'Acordionistes
Puig-reig

Plaça Nova de Puig-reig

Rosa Serra Rotés i Jordi Piñero

La trobada d'acordionistes de Puig-reig, que el 2010 va tenir lloc per 23ª vegada, té lloc el diumenge d'agost en un acte que reuneix els participants i el públic a l'entorn de les vuit del vespre, a la Plaça Nova del poble. Un cop acabada l'actuació es fa lliurament dels trofeus als participants i es reparteix coca i barreja per a tothom. A dos quarts de deu del vespre té lloc el ball de revetlla. La festa s'organitza des de la Junta d'Avis de Puig-reig amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social i Ràdio Puig-reig

La Llar d'Avis neix a partir del llegat testamentari del Doctor Faustí Llaverias Viladomiu (1898-1982)

PONS, N. I SERRA, R. (2008). "Faustí Llaverias Viladomiu, metge de Puig-reig (1898-1982), a "Gibernat" 49, p. 251-262