Tarrés (jaciment)
Gurb

Prehistòric
    Edats dels Metalls
    VIIaC-VaC
    Jordi Compte

El jaciment de Tarrés es troba situat en els primers contraforts del turó del castell de Gurb en la seva vessant est, a l'oest de Tarrés.
    Es tracta d'una zona concreta de les vessants del turó on es localitzen restes arqueològiques en superfície. El material arqueològic localitzat consisteix en diferents fragments de vasos de ceràmica a mà de formes indeterminades, un d'ells decorat amb tècnica incisa formant motiu d'espina de peix. També varen aparèixer unes pinces de bronze senceres, decorades per incisions en la seva cara frontal.

El jaciment va ser prospectat per Mn. J. Pladelasala l'any 1964.

Inventari del patrimoni arqueològic i paleontològic de Catalunya. Gurb. Àrea de Coneixement i Recerca, Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya, febrer de 2001.