Rellotge de sol de tarda de Cal Doctor
Vilassar de Dalt

Cal Doctor (Carrer del Carme, núm. 44)

XX-XXI
    diversos propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Rellotge de sol, ubicat a la façana orientada cap el sud-oest de Cal Doctor. És del tipus vertical declinant i superfície rectangular. Es tracta d'un esgrafiat realitzat amb calç, damunt de l'arrebossat de la façana. És de confecció més senzilla que el rellotge de matí de la façana principal de la mateixa casa. Té un marc interior esgrafiat, rectangular que emmarca el rellotge. Les línies horàries estan perfectament delimitades. La numeració és de xifres àrabs. A partir del meridià, a la dreta es llegeixen les xifres que van fins a les quatre de la tarda. A l'esquerra, de les vuit fins a les dotze del migdia. El gnòmon de vareta o estilet, de secció circular, es troba orientat al sud-oest. Aquest neix de la part inferior d'un cercle solar esquemàtic. De fet s'ha emprat la mateixa plantilla que per la façana principal però s'ha obviat la cara antropomorfa.

No consta en l'Inventari dels rellotges de sol dels Països Catalans de la Societat Catalana de Gnomònica.