Parc de les Bruixes
Sant Esteve Sesrovires

Parc Canals i Nubiola.

Els elements arquitectònic que el composen presenten falta de manteniment i deteriorament.
    Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires / Carrer Major, 8-10
    Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

El parc conegut com a Parc de les Bruixes és un antic parc públic -també construit en un terreny de la família Canals-, situat actualment dins els terrenys del Parc Canals i Nubiola. El Parc de les Bruixes està situat a la riba esquerra del torrent de Canals sota el barri de la Coma. L'antic parc està envoltat per uns murs de contenció que el separen dels jardins veïns situats a una cota superior i està comunicat amb l'Avinguda de Catalunya a través d'una escalinata central. La plaça o antic parc disposa d'un arbrat i bancs de pedra i també conserva el basament d'una antiga font, la qual va ser enretirada. L'any 2006, aquest antic parc va ser integrat al parc Canals i Nubiola i actualment s'hi pot accedir directament des dels seus terrenys. Aquest indret però, conserva un ambient i identitat que li confereix un caràcter singular dins la resta de terrenys que configuren la totalitat del parc Canals i Nubiola.