Parc Canals i Nubiola
Sant Esteve Sesrovires

S'accedeix pel camí del motor

Mònica Oliveres i Josep Maria Fusalba.
    Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires / Carrer Major, 8-10
    Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

El parc Canals i Nubiola és un entorn natural del poble de Sant Esteve Sesrovires cedit a l'Ajuntament per la família Canals i Nubiola amb la condició de que sempre fos espai natural. En dues fases s'ha adequat el parc com a zona d'esbarjo per als ciutadans de Sant Esteve Sesrovires i ara compta amb zona equipada amb vuit barbacoes, una àrea de pícnic, un circuit esportiu i una zona de jocs infantils. Les barbacoes disposen d'un conjunt de mesures per evitar el risc d'incendis. El parc és una zona d'interès natural i paisatgístic que representa el pulmó verd del poble. El parc Canals i Nubiola compta amb un circuit esportiu d'1 km. que recorre part d'aquest entorn natural. El circuit permet combinar exercicis aeròbics, com correr o caminar, amb exercicis de manteniment muscular mitjançant elements de fusta distribuïts al llarg del recorregut i que contribueixen al desenvolupament físic i al benestar corporal de totes les persones que gaudeixen de l'esport a l'aire lliure. A més és el punt d'inici i final de la Ruta Verda. El parc de Canals i Nubiola va ser inaugurat el 26 d'octubre de l'any 2003 i va ser dissenyat per Mònica Oliveres i Josep Maria Fosalva.

Existeix una Normativa reguladora d'usos del Parc Canals i Nubiola.

Guia professional de serveis turístics. Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. Promoció Econòmica i Turisme Portafoli de Serveis Turístics 2008. Ajuntament de sant Esteve Sesrovires.