Estació del Ferrocarril
Sant Esteve Sesrovires

Passeig de l'Estació

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya / Cardenal Sentmenat, 4 BCN
    Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

L'estació de Sant Esteve Sesrovires (PK 32,12) va inaugurar-se l'any 1893 quan va posar-se en servei la línia de Martorell a Igualada. L'estació actual té dues vies, la general i la desviada (de 109 metres de llarg) amb andanes laterals i l'edifici de viatgers queda a l'esquerra de les vies (mirant sentit Igualada). L'andana de la via 1 (la desviada) està coberta parcialment per una marquesina metàl·lica a sota de la qual hi ha dos bancs i un panell d'informació. L'andana de la via 2 també disposa d'una marquesina amb un banc. L'enllaç entre andanes es realitza per un pas superior situat al costat Igualada adaptat a PMR gràcies a dos ascensors. L'edifici de viatgers és d'una sola planta i acull un bar. Com a edifici annex al de viatgers se'n va construir un de nou en el qual hi ha una sala d'espera i les màquines de venda de bitllets. Els desviaments eren talonables fins a finals de l'any 2004. Actualment, són motoritzats i tot es controla des del CTC de Sant Boi. De tota manera, els trens segueixen circulant de manera que els trens direcció Igualada sempre van per la via desviada i els trens direcció Martorell sempre per la general, realitzant-se encreuament un cop cada hora.

A la façana de l'estació, per la part de les andanes, hi ha una placa ovalada on hi diu: Dirección general del Instituto Geográfico y Estadístico. 167, 1 m altura sobre el nivel medio del Mediterráneo en Alicante.