Basament Antiga Font 1 -Parc de les Bruixes-
Sant Esteve Sesrovires

Parc Canals i Nubiola

El basament es conserva en bon estat, però sense la font.
    Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires / Carrer Major, 8-10
    Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

Basament d'una antiga font canalitzada situat dins el Parc de Canals i Nubiola a l'indret conegut com a Parc de les Bruixes. Basament de forma circular d'aproximadament 1,5 m de diàmetre construït amb lloses de pedra. En el centre del basament s'hi reconeix la traça de l'antiga font, la qual va ser enretirada. L'indret del parc on està situada la font, està connectat amb l'actual terreny que composa el Parc de Canals i Nubiola, restant-hi integrat. Però abans de la creació del parc de Canals i Nubiola, aquesta zona era un petit parc conegut com el Parc de les Bruixes. Aquesta font ocupava un lloc central del parc i ajudava a configurar un indret de repós i gran bellesa. Actualment el basament resta totalment obsolet i difícilment reconeixible, fins i tot, pels pròpis veïns del poble.