Masoveria de Can Jalpí
Arenys de Munt

En el Parc de can Jalpí, en el marge dret de la Riera d'Arenys

Eclecticisme
    En restauració.
    Ajuntament d'Arenys de Munt (Rbla. Francesc Macià, 59).
    Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta rectangular, irregular, consta d'una única planta. La coberta està dividida en tres cossos, tots a quatre vessants, però el central més elevat sobre un embigat de fusta, i té un parallamps. Obertures dobles o geminades amb arcs deprimits però d'angles rectes. A la part posterior hi ha l'antiga comuna.

Rehabilitada l'any 2006.

Era l'antiga masoveria de Can Jalpí. En el seu origen estava destinada a la fabricació de corrent elèctric pel castell de Can Jalpí, el primer edifici del municipi que va gaudir d'aquest avenç. Per aquest motiu també es coneix com La Central.