Can Xicoi
Arenys de Munt

Rial de la Rectoria
    Pujant pel Rial de la Rectoria, un camí a mà dreta.

abandonada i en ruïnes.
    Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta rectangular, consta de planta baixa i pis, amb la coberta de teules àrabs a dues vessants i el carener paral·lel a la façana principal. Estructura principal de tres cossos. A la dreta s'han afegit dos cossos per dependències funcionals. A l'esquerra hi ha un cos amb la coberta 50 cm per sobre de la principal. Aquest cos consta de planta baixa, pis i golfes amb obertures de galeria de tres arcs de punt rodó. Façana principal amb la porta d'entrada de llinda d'arc escarser. Al damunt hi ha un balcó amb la barana de ferro.

Davant la casa hi ha una bassa de planta circular.

CASALS i COLL, Gaspar (2006). Noms de lloc d'Arenys de Munt, a Fulls arenyencs de cultura, núm. 10, abril de 2006. Ajuntament d'Arenys de Munt, pàg. 52.