Caseta de Can Bombí
Arenys de Munt

Damunt el Rial de Corsaví.
    Pujant el Rial de Corsaví, després de passar el barri de la propietat.

Eclecticisme
    Porta trencada, arrebossat perdut en part i vegetació intrusiva.
    Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta rectangular en estat d'abandó, possiblement un antic pou, però la porta estava travada i no es va poder entrar. Per informació de la masovera de Can Bombí, era un pou d'aigua.
    Consta de planta baixa i terrat, que es puja per una escala exterior feta d'obra amb el passamà de ceràmica vidrada. Interior d'una sola nau amb volta de punt rodó i un banc d'obra adossat a la paret lateral.
    Exterior amb petit espai de distribució per accedir a les escales i a la sala. Aquest recinte està delimitat amb una petita barana d'obra. Damunt la porta d'entrada, que és de llinda recta, hi ha una petita roseta d'obra.

L'ampliació del camí d'accés a Can Bombí ha deixat aquesta caseta suspesa i enlairada respecte el camí deixant tres esglaons colgats en el marge.