Magatzem Montserrat Vilafranca del Penedès

Carrer del Comerç, 30

Modernisme
Santoago Güell i Grau
Jordi Montlló Bolart

Magatzem d'una nau de planta quadrangular amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, que destaca pel capcer de pinyó (frontó punxegut que segueix la inclinació dels dos vessants de la teulada).
La composició de la façana és simètrica. Porta principal centrada, d'arc escapçat amb emmarcament de maons amb motllura arrodonida. Hi ha dues obertures cegues als costats i una triple obertura en galeria, separada per pilastres de maons. Totes les obertures tenen emmarcament de maons vistos.

També coneguts com Magatzems Cortina y Compañía

ROSSELLÓ i RAVENTÓS, Joan i altres (1986). Pla especial i catàleg del patrimoni històric, artístic i ambiental de Vilafranca del Penedès. Inèdit.
ROSSELLÓ, Joan et alii (1992). Vilafranca del Penedès a través de la seva arquitectura. La ciutat que ens ha arribat. Ajuntament de Vilafranca i Caixa Penedès.