Llacunalba
Canyelles

VI-I aC.
    zona urbanitzada.
    si, CC.AA. I00304
    Jordi Farré

Prop de la Font de la Llacunalba es va localitzar ceràmica comuna ibèrica, ibèrica pintada, campaniana i ceràmica a mà. Actualment la zona està totalment urbanitzada. No s'observen restes d'estructures.

La Carta Arqueològica del Servei d'Arqueologia de la Direcció General del Patrimoni Cultural qualifica el tipus de jaciment com "lloc d'habitació sense estructures".

Jaciment descobert al 1974 per membres de l'Agrupació Excursionista Talaia de Vilanova i la Geltrú.

Servei d'Arqueologia, Direcció General del Patrimoni Cultural. (2004). 'Inventari del Patrimoni Arqueològic de Catalunya' "Carta Arqueològica". Generalitat de Catalunya. VIRELLA I BLODA, A. (1990). 'Canyelles Mil·lenària'. Quaderns de Cultura Local nº VII, Canyelles. Institut d'Estudis Penedesencs. Sant Sadurní d'Anoia. VIRELLA, X. (1974). 'Boletín Informativo de Canñellas'. Febrer.