Can Dori
Canyelles

VI-I aC.
    probablement arrasat.
    si, CC.AA. I00302
    Jordi Farré

El jaciment s'ubica a la part de darrera de la Masia de Can Dori, actualment Restaurant Masia Canyelles. En el lloc on hi havia hagut una pineda, es recolliren alguns fragments de ceràmica ibèrica l'any 1984.

Actualment les franges de terreny que es conserven susceptibles de contenir restes arqueològiques són mínimes, cosa que fa pensar que el jaciment podria trobar-se pràcticament destruït.

L'any 2002, el propietari de la masia va informar que durant la realització de les obres fetes al lloc, van aparèixer diferents serveis hidràulics de la masia i canalitzacions de la urbanització, però no restes arqueològiques.

MIRET, M. (1983). 'Cronologia i anàlisi espacial del poblament ibèric a la zona oriental de la comarca de Garraf.'. Barcelona. Servei d'Arqueologia, Direcció General del Patrimoni Cultural. (2004). 'Inventari del Patrimoni Arqueològic de Catalunya' "Carta Arqueològica". Generalitat de Catalunya. VIRELLA I BLODA, A. (1990). 'Canyelles Mil·lenària'. Quaderns de Cultura Local nº VII, Canyelles. Institut d'Estudis Penedesencs. Sant Sadurní d'Anoia.