La Fàbrega
Castellterçol

Ctra. C-59, km 35.

XVI-XVIII
    Virgínia Cepero González

Masia de planta rectangular, que consta de planta baixa i dues plantes pis. La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a dues vessants, i el carener paral·lel a la façana principal, que es troba orientada a migdia.
    El portal d'entrada és adovellat i les obertures són rectangulars, de disposició simètrica, majoritàriament de pedra carejada.
    Les façanes són de paredat comú, de pedra lligada amb morter de calç, de pedra vista.
    Presenta diversos cossos annexos adossats, a ambdós costats.

CAPDEVILA i OLLER, J. (2016) "La Ginebreda i la Fàbrega: cases ancestrals i seculars de pagès", XXXVII Ronda Vallesana: Castellterçol-Castellcir (Vall de Marfà). Sabadell: Unió Excursionista Sabadell, p. 49-54.