Molí de la Fàbrega
Castellterçol

Ctra. C-59, km 35.
    A tocar del km 35 de la carretera C-59.

XV-XVIII
    Virgínia Cepero González

Es tracta d'un antic molí, reconvertit posteriorment en habitatge i restaurant, format per diversos cossos annexos.
    L'edifici original és de planta quadrada i consta de planta semisoterrani, planta baixa i dues plantes pis. La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a tres vessants. La façana principal es troba orientada a migdia.
    Les obertures són rectangulars i de pedra carejada, a excepció de les de la primera planta, que són d'arc de mig punt.
    El parament dels murs és fet de pedra lligada amb morter de calç, de pedra vista.
    L'antiga bassa es troba colgada de terres.

Actualment és un restaurant.

Segons el capbreu de l'any 1370 hi ha un molí propietat de Alamanda de Fàbrega, que podria correspondre a aquest indret.