Front de Cases de l'avinguda Catalunya
Sant Feliu de Codines

Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Conjunt urbà format per un tram de cases de la banda Sud-est de l’avinguda de Catalunya, que correspon amb les cases amb la numeració 8, 10, 12, 14, 16 i 18.

El conjunt està format per cases entre mitgeres, de planta baixa, una i dos pisos que configuren un front continu al carrer situat en la corba a l’inici de l’avinguda Catalunya. Les parcel·lacions de les cases són de forma radial, de diferent amplada i fondària. La majoria no arriben als 5 m, excepte Can Puigdomènech que en té més de 10.

Les façanes principals es composen per eixos verticals gràcies a elements com les finestres rectangulars o els balcons amb baranes de ferro. Disposen de cornises, ràfecs i baranes de terrat en el coronament. Els paraments són majoritàriament arrebossats i pintats i, excepcionalment, algun és estucat.

Les fitxes associades remeten a cadascuna de les cases amb fitxes pròpies dins del Mapa.

Conjunt de cases construïdes a principis del segle XX a l’avinguda Catalunya, entre els nombres parells 8 i 18, que correspon amb la carretera C-59 al seu pas per l’interior del nucli urbà de Sant Feliu de Codines.