Can Baldomero
Sant Feliu de Codines

Avda. de Catalunya, 14

Eclecticisme

Casa entre mitgeres construïda a principi del segle XX.

Té una sola crugia i consta de planta baixa i dos pisos i té la coberta plana habilitada com a terrassa transitable. El frontis es composa per un eix d'obertures, excepte a la planta baixa, on hi ha un portal de proporcions petites i un finestral al costat, tots dos d'arc pla arrebossat. El finestral del pis té una llinda amb motius vegetals en relleu i els brancals estan formats per pilars estriats amb capitells jònics, que sostenen les mènsules del balcó del segon pis. Tant aquestes mènsules com les del balcó de la finestra del primer pis incorporen motius florals. El finestral del segon pis està està emmarcat amb una motllura i la llinda és igualment amb motius vegetals, que aquest cop enllacen amb dues de les mènsules que sostenen la cornisa volada del coronament. Entre les mènsules hi ha els forats de ventilació sota coberta, tots amb motius vegetals. L'edifici està coronat per una barana de balustrada.

L'acabat exterior és esgrafiat imitant carreus a la plana baixa, i als pisos imitant ceràmica per ressaltar les cantonades i els elements decoratius de pedra i arrebossats.

Va ser construïda a principi del segle XX.