Can Puigdomènech
Sant Feliu de Codines

Av. Catalunya, 10

Joan Rubió i Bellver (arquitecte)
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici entre mitgeres format per una planta soterrani, una planta baixa i un pis. La seva façana principal està resolta lleugerament en corba i s'estructura en 4 eixos o cossos verticals que finalitzen a la banda de la coberta en volta de maó pla. L'estructura de la façana no és simètrica, donat que el cos de la banda oest és més alt i conté l'escala d'accés. Els altres cossos sí són simèètrics, amb una porta una mica més gran al cos central.

Està decorada amb estuc blanc i peces ceràmiques de color verd fosc que decoren els medallons i els merlets de la coberta. A sobre del portal del cos de l'escala es troben esgrafiats decoratius i una espiera enreixada. Completen la façana, les fusteries de fusta i el treball en ferro de les baranes de les finestres.

Juntament amb Can Trinxet, són els dos edificis que va projectar l'arquitecte Joan Rubió i Bellver a Sant Feliu de Codines. La casa de Can Puigdomènech va ser construïda per l'any 1912 per encàrrec de Lluís Puigdomènech Pasarell, qui va fer esgrafiar les seves inicials a la façana.