Can Feliuàs
Sant Feliu de Codines

Av. Generalitat, 3

XX (inicis)
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa de planta rectangular, composada per una planta baixa i un pis. Actualment, la façana lateral de la casa és la que dona a la línia del carrer. Té una coberta inclinada a una sola aigua de teula àrab.

La façana principal està orientada al pati d’accés i està composa de sis eixos verticals amb un balcó central de ferro que ocupa dues de les balconeres, construït amb biguetes d’acer i revoltons ceràmics. La façana del carrer està formada per una composició de dos eixos verticals amb finestres en forma d’arc de mig punt i una xemeneia vista.

El tractament exterior dels murs en la façana principal çes arrebossat amb morter i pintada de color salmó, mentre que la façana del carrer està sense revestir mostrant els materials de construcció a base de paredat i totxo en la formació de les finestres.