Centre Cívic la Fonteta
Sant Feliu de Codines

C. Fonteta, 1

Lúdic/Cultural
    Ajuntament de Sant Feliu de Codines. Pl. Josep Umbert Ventura, 2
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici industrial de planta rectangular aïllat, antiga fàbrica reformada i actualment reconvertida en centre cívic amb funcions culturals i socials.

Es tracta d'una nau amb dues plantes (planta baixa i un soterrani), amb coberta a dues aigües, aguantada per cavalls metàl·lics, i carener perpendicular a la façana. L’estructura és amb murs de maó ceràmic, amb pilars en planta soterrani. El tractament exterior dels murs és arrebossada i pintada de color verd clar amb les pilastres en color gris clar.

Les façanes estan formades per grans finestrals amb arcs rebaixats que ocupen tots els murs entre pilars a les dues plantes donant molta llum a l'interior. L'accés a l'edifici es fa per la testera de la plaça a través de la porta central que té una finestra a cada banda. A la part superior remata amb una coronament ondulat d'estil noucentista. A un costat, té adossada una ampliació d'un espai cobert que permet els accessos verticals des de fora.

L’edifici hi formava un conjunt amb els jardins propers, dels quals se’n conserva una part. Aquests estan modelats amb diferents elements (escales, arbrats i diferents bancades) per tal de salvar el desnivell entre la plaça i la part posterior.