La Mallorquina
Sant Feliu de Codines

C. Doctor Antoni Reig, 18

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa aïllada composada de planta baixa, un pis i golfes, a més d'un soterrani que ajuda a salvar el desnivell del terreny.

L’accés principal es fa a través d’unes escales porxades a la primera planta, mentre que el pati perimetral es troba a un nivell inferior del carrer. El tractament exterior dels murs és revestit amb morter i pintada en color rosa.

L'estructura de cobertes és complexa. D'una banda el mòdul que té façana al pati disposa d'una coberta a dues aigües de teula àrab, amb carener paral·lel a façana; mentre que la resta de la casa té una coberta a dues aigües amb carener perpendicular a la façana. A més, la coberta inclou a la façana principal una lluerna coberta a quatre aigües. Destaca especialment, la barbacana de biguetes voladisses de fusta i tauler ceràmic.

Tota la finca està tancada amb muret baix, aplacat de pedra rematat amb totxo a sardinell i una reixa de ferro.