Font de Puig Lluçà
Sant Feliu Sasserra

Sector central del terme municipal
    A 2000 metres per pista forestal de la carretera B-431, punt quilomètric 64'3

L'entorn de la font està net i ben condicionat.
    Jordi Compte i Marta Homs

La font de Puig Lluçà està situada en una petita vall que descendeix en direcció est a oest, per on passa el torrent de la font de Puig Lluçà, afluent de la riera de Relat, al sud-est de la masia que li dóna nom. S'accedeix a la font a través de la pista forestal que comunica el nucli urbà de Sant Feliu Sasserra amb les masies dels Arnaus i Bonells, passant per la masia de Puig Lluçà. La font queda a uns metres de la pista forestal. La font està situada a recer d'una cinglera que forma una petita balma, envoltada de pins i boixos, a la que hi ha adossat un mur de pedra. Del mur de pedra en sobresurt a la part inferior l'aixeta sota la que hi ha un forat rectangular. A l'esquerra, el mur forma un banc de pedra al costat de la font i més enllà unes escales, també de pedra, comuniquen el nivell en el que es troba la font amb una zona més elevada. A la dreta hi ha una taula amb bancs de pedra i un espai habilitat amb graelles per a coure-hi carn.

No tenim constància de resultats d'anàlisis d'aigua d'aquesta font, tot i així l'Ajuntament ha col·locat un cartell d'aigua no potable.

Aquesta font abastava d'aigua la propera masia de Puig Lluçà.