Font de les Fonts de Palau
Gurb

Parròquia de Sant Esteve de Granollers
    A 1100 metres per camí rural de la carretera C-17, punt quilomètric 68'250

Jordi Compte

La font de les fonts de Palau està situada al nord de les Fonts de Palau i al sud del riu Ter, en un marge entre camps de conreu i al costat d'un camí.
    S'accedeix a la font a través del camí rural que creua la riera del Sorreigs i comunica amb les Fonts de Palau. En el punt on la pista es creua amb la que prové de cal Conill es desvia a mà esquerra una altre camí, poc utilitzat i coberta d'herba. Seguint aquest camí, i al cap d'uns metres es troba la font, en un marge.
    La font està formada per un petit dipòsit descobert rebaixat en un marge, amb un brollador metàl·lic just a sota, quedant tant el marge, el dipòsit, com el brollador coberts de molsa. Uns metres a sobre hi ha una caseta d'obra vista. L'aigua que brolla de la font segueix uns metres vorejant la pista que passa pel costat de la font fins creuar-la uns metres més avall.