Església de Sant Julià de Palou
Granollers

Plaça del canonge Josep Oliveras, 08400-GRANOLLERS
    Nucli antic de Palou

Dolent
    En part està urbanitzat i en part es troba en camps de conreu. Al prospectar en aquests no s'ha trobat material arqueològic (INVENTARI, 1997).
    IPAC-CA
    Sense accés
    Bisbat de Terrassa. C. Vinyals, 49 - 08221 Terrassa (Barcelona)
    ARQUEOCIÈNCIA - J. M. Huélamo
    Ana Requejo Alonso

Segons J. Estrada a l'església de Sant Julià i llur sagrera aparegueren alguns fragments de "tegulae". Actualment no es conserva cap estructura a la vista. Es molt difícil localitzar fragments de terrissa romana. Les úniques troballes que actualment fan pensar en l'existència d'un assentament romà es limiten als fragments de "tegulae" reutilitzats com a material constructiu en el parament exterior de l'església i la sagristia (per exemple, en el llindar d'una porta situada a la part posterior de la paret externa de la sagristia). L'entorn immediat del conjunt religiós està urbanitzat i no es pot prospectar. S'ha pogut prospectar en un camp una mica més allunyat i no s'ha localitzat material arqueològic (INVENTARI, 1997).

A.A.M.G. (s.d.) referència restes en la següent localització 44. Palou. Sant Julià de Palou. Església de Sant Julià, que tal vegada puguin pertànyer a aquest mateix jaciment.

Documentat per Josep Estrada (INVENTARI, 1997).