El Ricard
Castellterçol

Al sud del terme municipal
    Pel camí de can Revitllat fins a can Tombarella, cal prendre camí a ma esquerra.

Masia formada per un edifici principal i diverses edificacions annexes, que formen un barri tancat.
    L'edifici principal és de planta rectangular i consta de planta baixa i dues plantes pis. La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a dues vessants, i el carener perpendicular a la façana principal, que es troba orientada al sud-oest.
    Les obertures són rectangulars, majoritàriament d'obra, però també de pedra carejada. Presenta inscrits els anys "1824" i "1852" a unes llindes de portes i finestres.
    Els murs de façana són de maçoneria, de pedra lligada amb morter de calç, de pedra vista tot i que encara conserva restes de l'antic arremolinat.