Cal Revitllat
Castellterçol

El Castell
    Pel camí de la Noguera, un cop passada la casa, cal prendre el camí a ma esquerra.

Masia formada per un edifici principal i dos volums adossats.
    L'edifici principal és de planta rectangular i consta de planta baixa i una planta pis. La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a dues vessants, i el carener paral·lel a la façana principal, que es troba orientada a migdia. Presenta un forn adossat.
    El portal és rectangular, de pedra carejada, amb la següent inscripció: "MAS VILA 1781". Les obertures són rectangulars, majoritàriament de pedra carejada.
    Els murs de façana són de maçoneria, de pedra lligada amb morter de calç, i conserven restes de l'antic arremolinat.