Corredossos de Sant Roc
Granollers

Necessita consolidació
    PEPHA nou, Zona Arqueològica
    Diversos
    ARQUEOCIÈNCIA - J. M. Huélamo

Jaciment arqueològic menor, d’època romana i situat al subsòl de la capella que hi ha en aquest lloc, el qual és   conegut tan sols per la troballa de material en el transcurs d’unes obres. El més de febrer de 1986 es van portar a terme obres a la part inferior on a l'actualitat es troba la capella. La finalitat de les obres era adequar-hi unes canalitzacions, per aquest motiu es va obrir una rasa al paviment. Segons J. Estrada només s'hi va recuperar un fragment de ceràmica "sigil·lada clara". No obstant precisa que "la manca de temps i la pressa amb què s'han fet les obres han impedit un seguiment més acurat" (1993: 110) (VILA, 2001).

Proposta de protecció al nou PEPHA Zona Arqueològica.

Documentat per J. Estrada, 1986 (VILA, 2001).

ESTRADA i GARRIGA, Josep (1993) : Granollers a l'antiguitat. Granollers; Tarafa, Editora de Publica-ciones, S.L. Revista.