Turó de les Forques
Granollers

Erosionat
    IPAC-CA
    Diversos
    ARQUEOCIÈNCIA - J. M. Huélamo

Al cim d'aquest turó, on s'aixecaven les forques a l'Edat Mitjana, ha aparegut algun fragment dispers de "tegula" romana. No hi ha notícia d'altres tipus de troballes. Actualment encara es pot veure algun fragment de "tegula" en el vessant oest del turó. No hi ha restes de cap estructura. No es constata matrial ceràmic ni constructiu romà, però si que s'observen restes de les parets que J. Estrada qualificà com a romanes per la troballa de paviments associats (INVENTARI, 1997).

A.A.M.G. (s.d.) referència restes en la següent localització 117. Turó de les Forques, que tal vegada podrien correspondre a aquest mateix jaciment

Documentats diversos fragments de ceràmica en superfície (INVENTARI, 1997).

ESTRADA I GARRIGA, Josep (s.d.) Notas arqueológicas inéditas el Vallès Oriental, Granollers.

ESTRADA I GARRIGA, Josep; VILLARONGA, Leandre (1967) La monetal y el hallazgo de Cánoves (Barcelona), Barcelona, Separata de la revista Ampurias, Vol. XXVIII, Instituto de Prehistoria y Arqueologia, Diputación de Barcelona.