Sant Roc
Granollers

Carrer de Sant Roc, cantonada amb el carrer d’Anselm Clavé
    Al nucli antic de Granollers

J. Nieto
    Ajuntament de Granollers
    Jordi Piñero Subirana

Plafó ceràmic amb la representació de sant Roc que es troba encastat a la paret d’un edifici, a l’inici del carrer de Sant Roc. Es tracta d’un plafó de gres en relleu i policromat, obra de l’artista J. Nieto. Sant Roc apareix segons la seva iconografia tradicional: com a pelegrí, amb bordó o gaiata (bastó de pelegrí), barret amb petxina i al costat d’un gos. En un angle hi ha sis petxines o bieiras, símbol dels pelegrins i del Camí de Sant Jaume.

L’artista J. Nieto té un plafó ceràmic de les mateixes característiques al carrer de Sant Cristòfol, en aquest cas amb una representació del sant que dona nom a aquest altre carrer. Sant Cristòfol també està molt relacionat amb els camins i els viatges.