Cases del carrer de Sant Geroni
Castellbell i el Vilar

Carrer de Sant Geroni, 7-9-11

diversos propietaris
    Jordi Montlló i Laura Bosch

Casetes trigèmines entremitgeres que només consten de planta baixa. Comparteixen coberta a dues aigües, però amb el carener paral·lel a la façana principal. Les façanes són gairebé iguals, i amb un total predomini de la simetria a partir de tres eixos de verticalitat, amb una obertura per cadascun: el central per la porta d'accés i els laterals per les finestres, amb reixa de ferro. La part més singular és el coronament de la façana; la número 9 té un capcer ondulat, la del mig té un capcer més geomètric, amb la data de construcció escrita al mig, de 1936, i finalment, la número 11, és probablement la que ha tingut més reformes a nivell de la façana, amb un capcer recte.

Respon a una tipologia de construccions molt característiques d'aquesta època i que en resten alguns testimonis al municipi.