Cases de la plaça Catalunya, 14 i 16
El Masnou

Plaça Catalunya, 14 i 16

Jordi Montlló Bolart

Conjunt format per dues cases entre mitgeres ubicades al principi de la plaça Catalunya fent cantonada amb el carrer Roger de Flor. Entre una casa i l'altra hi ha un bloc de pisos que no respecta la tipologia constructiva d'aquestes.
    Es tracta de dues cases de cós de planta baixa i planta pis, però que en una s'hi ha afegit una planta pis, acabades amb la coberta a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal. Les façanes es generen a partir d'una disposició simètrica a partir de dos eixos de verticalitat definits per les obertures.
    La planta baixa està a una cota superior del vial públic i per superar aquest nivell hi ha unes escales fetes de graons de maons posats a sardinell en una meitat i emporlanat en l'altra. Aquestes escales donen accés al pati davanter de les cases. Un mur lateral de contenció separar aquestes del carrer Roger de flor.