Casa de la plaça de Catalunya, 11
El Masnou

Plaça de Catalunya, 11

Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular amb pati davanter que consta de planta baixa i pis i acabada amb coberta plana practicable a mode de terrat. La planta baixa i el pati queden a una cota superior del nivell del carrer.
    La façana principal es genera a partir d'una composició simètrica a la planta pis i asimètrica a la planta baixa que presenta la porta d'accés a un extrem i tres obertures més estretes i allargades del normal, situades a diferents alçades i abraçades per un arc amb decoració floral en relleu. A la planta pis hi ha un balcó continu suportat per quatre mènsules decorades, amb dues obertures amb esgrafiats a les llindes i barana d'obra. Coronada per una cornisa suportada per modillons i, al damunt, una barana d'obra seguint la composició del balcó amb l'ampit de ceràmica de color verd i groc.
    El parament de la façana és un estucat amb elements ornamentals d'esgrafiats: franja horitzontal a sota la cornisa i les motllures de ventilació de la coberta, damunt les llindes i imitació de carreus en els laterals.