Casa Bon Repòs
El Masnou

Carrer St. Miquel, 38

Noucentisme
    Si (IPA 8587 )
    Jordi Montlló Bolart

Edifici entre mitgeres de planta quadrada que consta de soterrani, planta baixa i planta pis i acabat amb una coberta plana practicable a mode de terrat.
    Es tracta d'un edifici que havia estat als quatre vents, aïllat i envoltat de jardí. Fruit de la construcció de cossos nous a cada costat, la única façana reconeixible és la meridional, encarada a la plaça Marcel Monteys. Es genera a partir d'una composició simètrica on a la planta baixa hi ha la porta d'accés centrada a la que s'hi accedeix a través d'una escalinata que supera el canvi de nivell entre el carrer i la planta baixa. A cada costa de la porta hi ha dues balconeres semicirculars amb balustrada. Les tres obertures estan fetes amb arcs carpanells. A la planta pis, hi ha tres obertures, cadascuna d'elles dividida per dues columnetes i amb tres petits arcs de mig punt. Damunt la cornisa hi ha una gran balustrada d'obra amb pinacles als costats.
    El parament de la façana és un estucat pintat amb un cert relleu imitant carreus posats a portell.

ANDRÉS, Rosa María (1984). El Masnou, dins l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Barcelona.
    BASSEGODA i MUSTÉ, Pere (1928). Masnou, notas para la contribución al estudio de la historia de Masnou. Ediciones Iberia.