Carrer Joan Roig
El Masnou

Carrer Joan Roig

Ajuntament del Masnou (Passeig Prat de la Riba, 1)
    Jordi Montlló Bolart

Petit passatge que uneix el carrer Bonaventura Bassegoda i Amigó amb els carrers de Rafael Bert i Fàbregas i Sant Pau. L'accés per llevant es fa per una rampa que en el seu tram inicial té un recorregut transversal al carrer i tot seguit fa un gir de 90 graus en direcció ponent, deixant a mà dreta la façana de les cases i a mà esquerra els patis de dites cases. A l'alçada del número 10 s'eixampla el passatge i es comunica, a l'esquerra, amb el carrer Sant Pau, continuant en direcció ponent, ara per mitjà d'uns esglaons, en direcció el carrer Rafael Bert.
    El paviment és irregular fet de maons posats a sardinell i els laterals amb maons plans. Algunes reparacions posteriors no han respectat aquesta configuració original i s'ha pavimentat amb ciment.