Casa de la plaça Catalunya, 10
El Masnou

Plaça Catalunya, 10

Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres que fa cantonada amb pati davanter i de planta rectangular alineada al pla de carrer que consta de planta baixa i planta pis, acabada amb una coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia. La planta baixa i el pati queden a una cota superior del nivell del carrer.
    La façana principal es genera a partir d'una composició simètrica amb dos eixos de verticalitat, a la planta baixa amb la porta d'accés arquejada i amb els brancals, el llinda i la llinda de pedra vista treballada i una finestra amb reixa de ferro al seu costat esquerre; i a la planta pis amb dues finestres, una més petita que l'altra. La més gran, que està damunt la porta d'accés, té els brancals, l'ampit i la llinda de pedra vista treballada.
    La façana de ponent és secundària i preval el ple sobre el buit, amb una única obertura molt petita.
    El pati està delimitat per una barana de ferro i s'hi accedeix per unes escales situades en sentit paral·lel a la façana i al carrer.