Camí empedrat de les roques de cal Coix
Lluçà

Sector nord del terme municipal
    A 30 metres de la carretera BV-4341, punt quilomètric 8'300

El tram conservat de camí es troba molt erosionat.
    Pública
    Generalitat de Catalunya. Dpt. d'Economia i Finances. Gran via corts catalanes, 635, 08010 Barcelona
    Jordi Compte i Marta Homs

El camí empedrat de les roques de cal Coix es troba situat al nord-est del nucli urbà de Santa Eulàlia de Puig-oriol, a uns metres de la carretera BV-4341 i en l'indret conegut com les roques de cal Coix. Es tracta d'un tram de camí que salva un lleuger desnivell sobre una esplanada rocosa orientada al sud-oest. El tram, d'uns 200 metres de llargada, forma dues parts diferenciades. A la part que es troba més a prop de la carretera BV-4342 es conserva un mur de contenció exterior bastit amb blocs de pedra, un mur a la part superior que separa el camí del camp que hi ha a sobre i un paviment irregular format amb blocs de pedra de mides diferents. A partir d'aquest tram el camí entre en una esplanada rocosa i al llarg d'uns 200 metres es conserva el mur que delimita el camí pel costat nord. Es tracta d'un mur bastit amb blocs de pedra de grans dimensions i en algunes parts es troba enrunat.

Aquest tram de camí coincideix amb l'antic camí ramader i amb el sender de gran recorregut GR-1.