Camí empedrat de Santa Eulàlia
Lluçà

Sector central del terme municipal
    A 200 metres per pista forestal de la carretera BV-4341, punt quilomètric 9'200

El tram conservat de camí es troba molt erosionat.
    Jordi Compte i Marta Homs

El camí empedrat de Santa Eulàlia es troba situat en una zona erma entre camps uns 250 metres a l'oest del nucli urbà de Santa Eulàlia de Puig-oriol, al nord de la font de l'Aixeta. Es tracta d'un tram de camí que salva un lleuger desnivell sobre una esplanada rocosa orientada. El tram, d'uns 65 metres de llargada, forma dues parts diferenciades. A la part que es troba més al sud, d'uns 15 metres de llargada, conserva un petit mur a banda i banda del camí bastit amb blocs de grans dimensions però amb molt poca alçada, quedant a la major part del tram només una filada de pedres. L'espai que queda entre ambdós murs és d'uns 2 metres d'amplada i com a paviment aprofita l'esplanada rocosa sobre la que es troba bastit el camí. En els següents 50 metres seguint una direcció nord-est el camí continua amb la mateixa tipologia, tot i que en aquest tram es troba quasi completament cobert de terra i vegetació, quedant en algun punt els murs enrunats.